Donera

The Archives Podcast görs av en person, just det, av mig Teres Hallman. På egen hand gör jag allt som ligger bakom varje avsnitt – planering, research, inköp och hantering av utrustning, hosting, intervjuer, redigering, uppdatera denna webbsida, marknadsföring på olika sociala medier, publicering av avsnitt.

Jag gör allt det för att jag älskar podcasts och tycker att det är enormt kul att komma ut och intervjua intressanta personer och sedan låta andra ta del av det.

Patreon-sida

Det är gratis att lyssna på podcasts vilket är fantastiskt men det är däremot inte gratis att göra en. Det är därför jag har satt upp en så kallad Patreon-sida där du som lyssnare kan hjälpa till och stötta podcasten så att den kan fortsätta att komma ut, växa och nå fler lyssnare.


Become a Patron!

Om du vill vara med och ge ditt stöd, stort eller litet är lika välkommet, är jag enormt tacksam!
Det monetära bidraget betyder mycket men minst lika mycket betyder vetskapen om att det finns andra där ute som uppskattar podden.

Har du några frågor kring det här eller patron, går det bra att mejla mig på info [@] teresphallman.com.

Fler sätt att ge stöd

Om du inte har möjlighet att ge pengar så finns det andra sätt att stödja podcasten på förstås!

En jättestor insats som du kan göra är att sprida den till andra. Att berätta om den för en vän, kollega eller familjemedlem är också ett sätt att få den att växa.

Tack för att du lyssnar!